FRENCH CROP

French crop

Begin je te zweten als klant vraagt om een ‘french crop’? Op dit moment een van de meest gewilde modellen. Met dit kapsel kun je eindeloos varieren. Maar hoe doe je dat het beste en wat voor mogelijkheden zijn er met dit model? Wij leren je alle tips & tricks, niet alleen op het gebied van knippen, maar ook het stylen. Iets wat minstens zo belangrijk is!

Wat kun je verwachten?

Al onze cursussen beginnen met een presentatie. Tijdens deze presentatie krijg je een korte instructie video te zien waarin enkele basisbegrippen en aandachtspunten worden uitgelicht. Vervolgens wordt er ‘live’ door de trainer een model geknipt zodat je direct kunt zien hoe het er in de praktijk uitziet. Tevens is dit een uitstekend moment om al je vragen beantwoordt te krijgen. Na het nuttigen van de lunch is het tijd om zelf aan de slag te gaan op een model die je zelf mee dient te nemen. Je kunt dus de zojuist aangeleerde technieken direct uit gaan proberen! Na afronding van al onze cursussen ontvang je een certificaat van deelname. Leuk als herinnering of om een plekje te geven in je eigen salon.

BOEK NU JE CURSUS

Wij zorgen voor het lesmateriaal en het certificaat. Tijdens de cursus zorgen wij voor koffie, thee en Jus d’orange. Uiteraard mag hier een lunch niet bij ontbreken. Mocht je dieetwensen hebben? Laat het ons weten!

Let op:  Modellen en gereedschap zijn niet inbegrepen!

Duur Cursus: 10.00 – 15.00 uur

Kosten: €135,- ex btw

Laden...

Vragen? Neem contact op!